Sollicitantengedeelte Inloggen Aanmelden

< Terug naar de vacaturelijst

Vertegenwoordiger Akkerbouw, locatie Smilde

25.10.2019

Kundige opvolging in Smilde

 

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 14 vestigingen in vier provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit de afdelingen Landbouw, Industrie en Tuin & Park. In Midden-Drenthe, waar het oude veengebied zich kenmerkt door akkerbouwbedrijven, weidse vergezichten, rechte sloten en kanalen, is GroeNoord Smilde dé mechanisatiespecialist voor de akkerbouw.

 

Onze Mensen Onze kracht

 

Voor de klantengroep van GroeNoord zijn onze vertegenwoordigers het centrale aanspreekpunt. Dankzij de expertise en ervaring die GroeNoord in huis heeft, kunnen zij met de klant meedenken en ze adviseren. Onze producten zijn van ons hoofdmerk John Deere en van andere kwalitatief hoogwaardige premiummerken. In het deskundige onderhoud die deze machines nodig hebben, is de ondersteuning die GroeNoord biedt onderscheidend. Wij hebben kwaliteit én service namelijk hoog in het vaandel. Vanwege de pensionering van onze Vertegenwoordiger Akkerbouw zijn we op zoek naar een kundige en gemotiveerde opvolger:

 

Vertegenwoordiger Akkerbouw (m/v)

Smilde (1 fte)

 

In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt voor de klanten in Midden-Drenthe. Je adviseert klanten over de aanschaf van nieuwe en gebruikte machines, acquireert nieuwe klanten en onderhoudt bestaande relaties. Daarnaast signaleer je verkoopkansen, trends en ontwikkelingen in de markt. Een betrouwbare, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. Je geniet veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van het professionele en dynamische verkoopteam van GroeNoord. Je krijgt bovendien volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Sluit deze baan aan bij jouw ambities? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord te werken? Voldoe je ook nog aan de specifieke functie-eisen,* dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

 

* Specifieke functie-eisen:

-          Technische of commerciële opleiding op MBO/HBO-niveau

-          Kennis van landbouwtechniek en praktische ervaring met landbouwmachines

-          Haalt voldoening uit de omgang met de doelgroep en presenteert zich professioneel

-          Beschikt over rijbewijs B en is vertrouwd met het werken met computers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ons

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Wij zijn een VCA gecertificeerd, professionele, ambitieuze en groeiende organisatie die klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Wij bedienen onze klanten vanuit vier provincies met 14 vestigingen en ca. 200 medewerkers. Wij zijn voortdurend op zoek naar goed opgeleide en ervaren medewerkers die zich verder kunnen ontwikkelen in een professionele organisatie gericht op duurzame relaties met klanten.
Informatie
 • Dealernaam GroeNoord Groningen
 • Locatie Smilde
 • Referentie 4174
 • Divisie Landbouw
 • Afdeling Sales
 • Contracttype vt
 • Verloopt op 31.05.2020
Contactgegevens
 • Contactpersoon mw. Anita Dalmolen
 • Locatie Smilde
 • Adres Industrieweg 5c 9422CX
 • E-mail pz@groenoordbv.nl
 • Telefoon 0592459036
 • Website http://www.groenoordbv.nl